Bokföring för företagare

Vi på Lånakuten har fått en del förfrågningar den senaste tiden från företagare om bokföring.

Vår partner Din Bokföring berättar nedan lite mer om problemen som kan uppstå då man inte riktigt har koll på alla regler som gäller. Det är smart att investera en liten slant för att få hjälp, det lönar sig oftast i långa loppet.

Undvik bokföringsfel

Företagets löpande bokföring är ofta något som blir en dyr upplevelse för många företagare. Dessutom så själ det tid av ditt dagliga arbete. Bokföringen kan vara svår att genomföra när det finns mycket regler att förhålla sig till och det kan snabbt bli väldigt kostsamt att ordna upp allt.

Är man inte är helt säker på hur bokföringen ska göras så finns alltid risken att fel uppstår. Bokföringsfel kan skapa en hel rad av problem som långsiktigt kommer ge dig en helt felaktig bild av din verksamhet samt bidra till att fel skatter redovisas eller att viktiga inbetalningar till Skatteverket missas som resulterar i att företaget får betala massa onödiga avgifter.

Våra kompisar på Din Bokföring Stockholm gör att du slipper alla problem och kan känna dig trygg med din bokföring, skatter och allt som berör din ekonomi.