Enklare – nu på Lånakuten

Lånakutens senaste tillskott heter Enklare. Enklare är en låneförmedlare inom lån utan säkerhet. Du kan låna från några tusenlappar upp till flera hundra tusen kronor. Förutom att jämföra Enklares erbjudande med andra låneförmedlare kan du även ta del av en omfattande recension direkt här på sajten.

Här på Lånakuten är vi specialister inom lån utan säkerhet. Vi listar alltifrån snabblån, till lån utan UC och privatlån. Men vi utvidgar även vårt utbud av låneförmedlare. Det senaste tillskottet på den fronten är Enklare. Syftet är att erbjuda en fulltäckande tjänst för dig som vill jämföra och hitta bästa lånet för dig.

Enklare är en låneförmedlare verksam inom privatlån. Förutom att du kan jämföra Enklares låneerbjudande med andra låneförmedlare här på Lånakuten kan du även läsa en omfattande recension om dem. I recensionen kan du ta del av all nödvändig information du kan tänkas behöva. Förhoppningen är att recensionen ska kunna hjälpa dig att fatta ett beslut om Enklare är rätt val för dig eller inte.

Kostnadsfritt att använda Enklare

Precis som hos alla låneförmedlare är det helt kostnadsfritt att använda Enklares tjänst. Det enda du betalar är för lånet du eventuellt väljer att teckna. Dessa kostnader sätts dock individuellt av långivarna och kan variera mellan olika aktörer.

I listningen kan du se vilket räntespann Enklares samarbetspartners erbjuder sina kunder. Vilken ränta du i slutändan får beror till stora delar på din kreditvärdighet och vilken långivare du väljer att vända dig till.

Samarbetar med över 30 olika långivare

Det mest unika med Enklare är deras stora utbud av samarbetspartners. Det finns flera låneförmedlare på marknaden som endast samarbetar med ett fåtal banker och långivare, i Enklares fall rör det sig dock om över 30 stycken. Ett så pass stort utbud förbättrar dina chanser att verkligen hitta det billigaste lånet på marknaden.

Det är dock värt att veta att bara för att Enklare samarbetar med många långivare innebär det inte att du får lika många låneerbjudanden. Du mottar bara låneerbjudanden från de långivare som är villiga att erbjuda dig ett lån.