Jämför Viiga Lån på Lånakuten

Viiga Lån är den nya långivaren som erbjuder lån utan säkerhet på upp till 40 000 kronor. Nu kan du jämföra Viiga Lån med andra aktörer här på Lånakuten. Du kan även läsa vår recension för att se vad vi tycker om långivaren.

På Lånakuten vill vi hjälpa dig som användare att hitta det bästa lånet till den lägsta kostnaden. Men för att du ska kunna göra det måste du kunna jämföra alla aktörer på marknaden. Därför arbetar vi ständigt med att uppdatera sidan med nya långivare. Det senaste tillskottet i vår jämförelsetabell är den nordiska aktören Viiga Lån.

Det är välkända Thorn Svenska AB med över 20 års erfarenhet som står bakom varumärket. Hos Viiga Lån kan du låna 10 000 – 40 000 kronor helt utan säkerhet. Det innebär att du kan använda pengarna till precis vad du vill.

Fast ränta så du hela tiden vet vad du ska betala

För att sticka ut i mängden av alla långivare måste Viiga Lån kunna locka med något unikt. När det kommer till lån utan säkerhet erbjuder de flesta långivarna en rörlig ränta som förändras efter marknadens ränteläge. Viiga Lån däremot har en fast ränta som är densamma varje månad. Det skapar en trygghet för dig som låntagare eftersom du aldrig behöver oroa dig för höga räntekostnader.

Tänk på! Vilken ränta du får baseras på den kreditprövning långivaren gör på dig. Ju bättre kreditvärdighet du har, desto lägre ränta får du.

Aktiv e-post för att få låna hos Viiga Lån

Innan du lånar några pengar måste du uppfylla långivarens krav. De flesta långivarna har samma krav, eller åtminstone likvärdiga krav. Oftast handlar det om att du måste uppfylla ett ålderskrav, ett inkomstkrav, vara folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt personnummer. I vissa fall kan dock kraven skilja sig åt.

När det gäller Viiga Lån finns det särskilt ett krav som sticker ut ur mängden. Du måste nämligen ha en aktiv e-post för att få låna hos dem. Ingen e-post inget lån. Detta relativt märkliga krav beror troligtvis på att man vill vara ett helt digitalt lånealternativ på den svenska lånemarknaden. Idag har dock de flesta en aktiv e-post så allt för många personer bör inte drabbas av kravet.

För att få veta mer om Viiga Lån och deras erbjudanden rekommenderar vi dig att läsa vår recension om långivaren. Där berättar vi även mer om vilka villkor som tillkommer.