Ränta*
2.95 - 25.95 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
5 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 20 år
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Låneexempel: 600 000 kr i 20 år. Nom. rörlig ränta 7,95 % Eff. ränta 8,25 % (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr). Kostnad 5 000 kr/mån (240 avbetalningar). Totalt 1 199 997 kr.

Advisa är en av landets mest välkända låneförmedlare. Bolaget grundades så sent som 2011 och hjälper dig som låntagare att hitta det billigaste lånet för dig. När du ansöker om ett lån via Advisa kontaktar låneförmedlaren sina 36 samarbetspartners och återkommer med de bästa erbjudandena för dig. Därefter är det bara att välja det lån som är billigast.

Fördelen med att använda en tjänst som Advisa är att det bara tas en UC trots att du kan få låneerbjudanden från många olika långivare. Detta beror på att alla långivare delar på en och samma upplysning. på så vis kan du få hjälp att hitta det billigaste och bästa lånet utan att riskera att försämra din kreditvärdighet.

Hos Advisa kan du få hjälp att jämföra lån från 5 000 - 600 000 kronor, ränta och villkor sätts dock alltid individuellt av respektive bank eller långivare och är således inget Advisa kan påverka.

Det stora lånebeloppspannet gör det möjligt för Advisa att locka till sig många kunder oavsett behov. Sedan starten har Advisa hjälp fler än 263 000 kunder att jämföra sina lån. Tjänsten är helt kostnadsfri för alla låntagare och i stället får Advisa provision från de långivare vars lån man förmedlar.

Advisa har sitt huvudkontor i centrala Stockholm. Där arbetar 56 medarbetare med att ständigt göra låneförmedlingstjänsten bättre. Sedan 2015 står Advisa under Finansinspektionens tillsyn så du kan alltid känna dig trygg när du ansöker om ett lån via deras tjänst.

Är Advisa rätt för dig?

  • Jämför lån hos 36 olika långivare
  • En kreditupplysning
  • Låna till vad du vill
  • Lång utbetalningstid
Är Advisa rätt för dig?

Kundtjänst

Tel 0770 17 50 50
Mån-Tor 09:00-20:30
Fre 09:00-17:00
Lör-Sön 14:00-18:00
kundtjanst@advisa.se
Chatt

Adress

Advisa AB
Regeringsgatan 54
111 56 Stockholm
Org nr: 556855-5428

Hitta det billigaste lånet med Advisa

Advisa hjälper dig hitta det billigaste lånet hos inte mindre än 36 olika långivare samtidigt som man bara tar en UC.

  • Ger dig möjlighet att hitta det billigaste lånet
  • Bara en kreditupplysning
  • Jämför flera lån åt dig
quote
Lånakuten har gett Advisa betyget
MVG – Mycket Väl godkänt

Grundkrav

  • Du måste vara minst 18 år
  • Ha en årsinkomst om minst 120 000 kr
  • Inga aktiva skulder hos Kronofogden

Pengarna på kontot inom 3-5 dagar

Precis som att kostnaderna varierar mellan olika långivare gör även utbetalningstiderna det. Vissa långivare är helt enkelt snabbare på att betala ut lånen än andra. Vanligtvis kan du dock räkna med att ha pengarna på ditt konto inom 3-5 bankdagar.

Innan du bestämmer dig för vilket lån du vill ha bör du läsa igenom villkoren för att se hur lång tid det tar innan du får dina pengar.

Låna mellan 5 000 – 600 000 kronor snabbt och enkelt

När du ansöker om ett lån via Advisa gör du det direkt på startsidan. Där fyller du önskat lånebelopp och återbetalningstid så får du veta en ungefärlig månadskostnad för lånet. Därefter klickar du dig vidare och fyller i övrig information som efterfrågas av dig innan du skickar in din ansökan. Totalt sett tar det inte mer än ett par minuter att ansöka om lånet. Via Advisas förmedlingstjänst kan du teckna privatlån från 5 000 – 600 000 kronor med en återbetalningstid på 1 – 20 år.

När du skickat in din låneansökan kommer Advisa kontakta sina samarbetspartners som får återkomma med ett erbjudande till dig. De första låneerbjudandena trillar vanligtvis in redan efter ett par minuter och inom ett dygn har samtliga långivare som kan erbjuda dig ett lån återkommit med sina erbjudanden.

Individuell räntesättning baserat på din kreditvärdighet

Precis som alla låneförmedlare tar inte Advisa själva ut några kostnader för sin tjänst. Det enda du betalar för är själva lånet och då är det till långivaren du betalar. Hur mycket det kostar varierar mellan olika långivare. Räntan sätts ofta individuellt baserat på din kreditvärdighet och utöver det kan det även tillkomma andra kostnader i form av uppläggningsavgift och aviavgifter. Hur höga dessa är varierar även det mellan olika aktörer, det finns dock några samarbetspartners till Advisa som inte tar ut några sådana kostnader överhuvudtaget.

För att hålla nere kostnaderna när du lånar via Advisa är det viktigt att du jämför lånen ordentligt.

För att överhuvudtaget få låna pengar via Advisa måste du även uppfylla några grundkrav. Du måste vara över 18 år gammal, ha en årsinkomst på över 120 000 kronor i månaden och inte ha någon skuld hos Kronofogden. Har du däremot en betalningsanmärkning finns fortfarande möjlighet att beviljas ett lån.

Hur bra är Advisas kundtjänst?

Har du några frågor eller funderingar kring Advisas lån kan du alltid kontakta kundtjänsten. Supporten är mycket omfattande med långa öppettider och flera kontaktvägar att välja mellan. Det går bra att ringa, mejla och chatta med supporten under såväl vardgar som helger. Det gör det möjligt att kontakta Advisa när det passar dig som bäst. Faktum är att det är få andra aktörer på lånemarknaden som kan mäta sig med Advisas kundtjänst.

Utöver kundtjänsten finns även en frågor och svar-avdelning där mer generella frågor besvaras.

Bra och omfattande låneförmedlare som hjälper dig hitta det billigaste lånet

Överlag är Advisa en mycket bra låneförmedlare. Man samarbetar med hela 36 banker och långivare vilket ger dig ett stort utbud att välja mellan. De höga lånebeloppen gör även att man kan locka till sig många kunder, oavsett behov.

Det är svårt att säga allt för mycket om vare sig kostnader eller utbetalningstider eftersom dessa bestäms av respektive långivare. Det man däremot kan säga är att det är mycket bra att kunna använda en så pass bra tjänst som Advisa helt kostnadsfritt. Att Advisa dessutom bara tar en kreditupplysning gör att du aldrig behöver oroa dig över att antalet upplysningar ska försämra din kreditvärdighet.

Även kundtjänsten håller mycket hög klass med flera kontaktvägar och långa öppettider. Det är inte många konkurrenter som kan mäta sig med en sådan bra support.

Om det finns något att klaga på är det utbetalningstiden, den är klart längre än hos många andra konkurrenter. Detta kan dock inte Advisa påverka allt för mycket eftersom det är respektive långivare som betalar ut pengarna.

Vanliga frågor om Advisa

Ja, när du lånar via Advisa kan du alltid lösa lånet i förtid om du skulle vilja göra det.

Nej, din ansökan är inte bindande. Är du inte nöjd med något av dina låneerbjudanden kan du alltid välja att tacka nej.

Ja, du kan justera det önskade beloppet i efterhand. En kreditupplysning är dock bara giltig i 5 dagar så se till att kontakta Advisa så fort som möjligt för att få hjälp att justera lånebeloppet.

Räkneexempel lån:

Låna 600 000 kr upplagt på 20 år (240 delbetalningar) med Nom. rörlig ränta 7,95% (effektiv ränta på 8,25%). Aviavgift 0 kr, Uppläggningsavgift 0 kr. Totalt belopp att betala 1 199 997 kr, vilket motsvarar 5 000 kr/mån.

Låna upp till 600 000 kr

Ränta från 2.95%