Cashbuddy

Ränta*
26.05 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
5 000 kr
Högsta lånebelopp
25 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 5 år
Åldersgräns
20 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Låneexempel: 25 000 kr i 5 år. Nom. bunden ränta 26,05% Eff. ränta 29,40% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr). Kostnad 749 kr/mån (60 avbetalningar). Totalt 44 955 kr.

Cashbuddy är en av landets mest erfarna långivare inom snabblån. Bolaget har lång erfarenhet av finansiella tjänster och har verkat i Sverige och Finland sedan 2006. Cashbuddy erbjuder idag ett snabblån på upp till 25 000 kronor med möjlighet att höja det till 45 000 kronor när du betalat minst 4 månadsfakturor i rad.

I dagens nuvarande kreditsystem är det ofta svårt för personer med ojämn inkomst eller betalningsanmärkning att beviljas ett lån. Det tycker inte Cashbuddy om vilket är varför man alltid ser till hela din ekonomiska situation innan man fattar ett beslut om du beviljas ett lån eller inte. Det gör det möjligt att beviljas lån trots betalningsanmärkning.

Sedan starten har Cashbuddy haft en grundläggande vision om att allt ska vara så smidiga och enkla som möjligt för dig som kund. Därför är hela låneprocessen digitaliserad men självklart kan du kontakta kundtjänsten via telefon eller e-post om det är något du undrar över eller behöver hjälp med. Vi anser att Cashbuddy lyckats mycket bra med sitt låneerbjudande och erbjuder en användarvänlig och lätthanterlig hemsida för dig som låntagare.

När du ansöker om ett lån hos Cashbuddy kan du alltid känna dig trygg och säker. Långivaren står nämligen under Finansinspektionens tillsyn och följer alla lagar och regler som finns på den svenska lånemarknaden.

Är Cashbuddy rätt för dig?

 • Inga extra avgifter
 • Fast månadskostnad
 • Accepterar betalningsanmärkningar
 • Kundtjänst har bara öppet på vardagar
Är Cashbuddy rätt för dig?

Kundtjänst

Tel 0340 62 77 40
Mån-Fre 08:00-17:00
Lör-Sön Stängt
info@cashbuddy.se

Adress

Cashbuddy AB
Box 1061
432 14 Varberg
Org nr: 556686-9938

Fast ränta utan vare sig startavgift och aviavgift

Cashbuddys snabblån passar dig som vill ha ett bra och fördelaktigt lån. Med fast ränta och inga övriga avgifter kan du alltid känna dig trygg med vad lånet kommer kosta dig.

 • Samma ränta under hela löptiden
 • Ger dig flexibilitet i vardagen
 • Accepterar anmärkningar och ser till hela din ekonomiska situation
quote
Lånakuten har gett Cashbuddy betyget
VG – Väl Godkänt

Grundkrav

 • Du har fyllt 20 år
 • Ingen skuld hos Kronofogden
 • Stadigvarande inkomst
 • Folkbokförd i Sverige och svenskt personnummer

Pengarna på kontot inom 2 dagar

När du signerat dina lånehandlingar betalar Cashbuddy ut ditt lån. Pengarna har du på kontot inom vanligtvis 2 bankdagar.

Cashbuddy erbjuder lån på upp till 25 000 kronor

Cashbuddy erbjuder snabblån på upp till 25 000 kronor (befintliga kunder kan höja lånet till max 45 000 kr) med en återbetalningstid på mellan 1-5 år. Det är mycket enkelt att ansöka om ett lån och du gör det direkt på Cashbuddys hemsida. Fyll i uppgifterna som efterfrågas och signera din ansökan med BankID. Behöver du hjälp att skicka in din ansökan kan du alltid ringa Cashbuddys support för vägledning, däremot går det inte att ansöka om lånet via telefon.

Cashbuddy behandlar din ansökan klockan 09:00-17:00 på vardagar och du får ditt besked inom 24 timmar. Vill du signera dina lånehandlingar för hand skickas alla papper till din folkbokföringsadress. Då får du dock räkna med något längre behandlingstider. Pengarna betalas därefter ut inom 2 bankdagar.

I samband med din ansökan tar Cashbuddy en kreditupplysning på dig via UC.

Fast månadskostnad under hela löptiden

Cashbuddy erbjuder ett relativt fördelaktigt snabblån i jämförelse med många andra konkurrenter. Räntan är bunden på 26,05% vilket innebär att du har samma månadskostnad under hela löptiden. Det bidrar till en ökad trygghet eftersom du alltid vet vad lånet kommer kosta dig.

Utöver ränta betalar du inte några övriga kostnader för ditt snabblån, du slipper därmed både startavgift och aviavgifter.

Oavsett om du tecknar ett snabblån eller någon annan låneform måste du alltid uppfylla långivarens lånevillkor för att beviljas ett lån. I Cashbuddys fall innebär det att du måste ha fyllt 20 år, eller fylla 20 år under året, ha en stadigvarande inkomst, vara folkbokförd i Sverige och inte ha några skulder hos Kronofogden. Cashbuddy accepterar lån med betalningsanmärkning men tänk på att aldrig låna några pengar om du har skulder som riskerar göra det svårt för dig att betala lånet i tid.

Hur bra är Cashbuddys kundtjänst?

Cashbuddys kundtjänst kan du kontakta via både telefontjänst och e-post under vardagar mellan 08:00-17:00. Vare sig öppettider eller kontaktvägar skiljer sig nämnvärt från många andra långivare.

På hemsidan hittar du även en frågor och svar-sektion med en mängd frågor som behandlar alltifrån ansökningsprocessen till vad som händer efter att du blir beviljad ett lån. Här hittar du de flesta frågor du kan tänkas ha kring lånet.

Bra snabblån utan några övriga avgifter

I det stora hela erbjuder Cashbuddy ett mycket konkurrenskraftigt snabblån med en inte allt för hög ränta, och utan att några övriga avgifter tillkommer. Det gör det möjligt att hålla nere kostnaden för lånet. Samtidigt har lånet bunden ränta vilket skapar en extra trygghet eftersom du som låntagare alltid vet vad lånet kommer kosta dig varje månad.

Vi uppskattar även möjligheten att kunna välja en lång återbetalningstid för så pass små lån. Det bidrar visserligen till en högre totalkostnad men samtidigt ger det dig en möjlighet att hålla nere månadskostnaden för lånet. Det är bara att välja den återbetalningstid som passar dig allra bäst.

Hos Cashbuddy finns det även möjlighet att låna trots betalningsanmärkning. Det visar att långivaren ser till hela din nuvarande ekonomiska situation och inte bara fattar beslut på hur du skött din ekonomi tidigare. Vi ser det som positivt under förutsättning att du löst skulden som anmärkningen avser och på annat sätt kan visa att du fått ordning på din ekonomi.

Ska vi nämna något negativt med Cashbuddys snabblån är det möjligtvis att lånebeloppen är något låga i jämförelse med konkurrenterna. Flera andra konkurrenter erbjuder lån på hela 50 000 kronor. Du kan dock höja ditt lån till som mest 45 000 kronor men det är först efter att du betalat minst 4 månadsbetalningar.

Vanliga frågor om Cashbuddy

Cashbuddy tar inte ut några övriga avgifter för lånet utöver räntan. Den enda kostnad som kan tillkomma är om du inte betalar din faktura i tid. I sådana fall tar Cashbuddy ut en påminnelseavgift på 60 kronor.

I vissa fall kan du behöva skicka in kompletterande dokument för att styrka uppgifterna du angivit i din låneansökan. Det kan röra sig om

 • Arbetsgivarintyg
 • Lönespecifikation
 • Kopia av giltig ID-handling

Ja, du kan alltid lösa ditt lån i förtid om du vill det. Det kostar dig ingenting extra. Innan du avslutar ditt lån måste du dock ta kontakt med supporten för att få hjälp att räkna ut vilket belopp du ska betala.

Räkneexempel lån:

Låna 25 000 kr upplagt på fem år (60 delbetalningar) med bunden ränta på 26,05% (effektiv ränta på 29,40%). Aviavgift 0 kr, uppläggningsavgift 0 kr. Totalt belopp att betala 44 955 kr, vilket motsvarar 749 kr/mån.

Låna upp till 25 000 kr

Ränta från 26.05%