Goodcash

Ränta*
25.74 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
5 000 kr
Högsta lånebelopp
50 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 8 år
Åldersgräns
20 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Låneexempel: 30 000 kr i 5 år. Nom. bunden ränta 25,74% Eff. ränta 29% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr). Månadskostnad 894 kr/mån (60 avbetalningar). Totalt 53 640 kr.

Goodcash är en långivare inom snabblån på upp till 50 000 kronor. Det som skiljer långivaren åt från mer traditionella snabblån är kostnaden. Goodcash erbjuder ett förvånansvärt prisvärt alternativ där du inte heller behöver oroa dig för några övriga avgifter i form av startavgift eller aviavgifter.

Goodcash skiljer sig även från en rad andra långivare genom att acceptera upp till hela 9 betalningsanmärkningar. Man väljer att se till hela din ekonomiska situation innan man nekar eller beviljar ett lån. Med det sagt är Goodcash mycket noga med att bara bevilja lån till personer som faktiskt kan hantera ett lån, därför gör man sina kreditupplysningar från Sveriges största kreditupplysningsföretag, UC.

Lånen ansöker du enkelt om direkt på hemsidan. Hela processen är mycket självförklarande och tar inte mer än ett par minuter att genomföra. Inom ett dygn får du sedan svar på din ansökan och pengarna kan betalas ut kort därpå. I och med att lånet är helt utan säkerhet behöver du inte redogöra vad du ska använda pengarna till, det är helt upp till dig.

Som alla andra långivare på den svenska lånemarknaden uppfyller Goodcash alla regler och villkor som ställs på långivare och banker. Man står under Finansinspektionens tillsyn så du kan alltid känna dig trygg och säker när du lånar pengar hos Goodcash.

Är Goodcash rätt för dig?

 • Accepterar betalningsanmärkningar
 • Ingen startavgift
 • Lån utan säkerhet
 • Kundtjänstens öppettider framgår ej
 • Långa utbetalningstider
Är Goodcash rätt för dig?

Kundtjänst

Tel 031 755 41 00
info@goodcash.se

Adress

Goodcash (Prioritet Finans AB)
Mölndalsvägen 91
412 63 Göteborg
Org nr: 556201-4208

Smidigt lån trots betalningsanmärkning

Goodcash erbjuder ett förmånligt snabblån som accepterar betalningsanmärkningar. Lånet passar utmärkt för dig som behöver låna en mindre summa pengar.

 • Smidig ansökningsprocess direkt på hemsidan
 • Låna med betalningsanmärkning
 • Använd lånet till vad du vill
quote
Lånakuten har gett Goodcash betyget
VG – Väl Godkänt

Grundkrav

 • Måste vara mellan 20 – 62 år
 • Ha en stadigvarande inkomst
 • Inga skulder hos Kronofogden
 • Klara kreditprövning hos UC
 • Ha svenskt personnummer och folkbokföringsadress

Pengarna betalas ut inom 2 bankdagar

När du ansöker om ett lån hos Goodcash betalas pengarna ut inom två bankdagar.

Låna mellan 5 000 – 50 000 kr och få besked samma dag

Vill du låna pengar hos Goodcash gör du det direkt via deras hemsida. Du kan låna upp till 50 000 kronor snabbt och enkelt. Fyll bara i önskat lånebelopp och återbetalningstid. Klicka dig vidare och fyll i övrig information innan du signerar din ansökan med BankID.

Goodcash genomför sedan en kreditupplysning via UC innan du får svar på din ansökan. Beskedet lämnas vanligtvis samma dag.

Hela processen från ansökan till utbetalt lån är mycket smidig även om den tar något längre tid än hos andra långivare inom smålån. Flera konkurrenter kan erbjuda både svar direkt på skärmen och direktutbetalning, i vissa fall kan du även få snabblån med helgutbetalning.

Inga övriga avgifter när du lånar hos Goodcash

Goodcash erbjuder en fast nominell årsränta på 25,74%. Det må låta högt men i jämförelse med andra långivare inom snabblån är den relativt låg. Det faktum att det inte tillkommer vare sig startavgift eller aviavgifter gör att du aldrig behöver oroa dig för att totalkostnaden ska skena iväg. Det ger dig bättre kontroll över lånets kostnad.

Men för att du ska beviljas ett lån hos Goodcash måste du uppfylla deras krav. Det innebär att du bland annat måste vara minst 20 år gammal, ha en stadigvarande inkomst och ingen skuld hos Kronofogden. Goodcash ser dock till hela din ekonomiska situation vilket är varför man kan acceptera lån med betalningsanmärkning. Men det förutsätter att du klarar den sedvanliga kreditprövningen hos UC.

Hur bra är Goodcash kundtjänst?

Precis som många andra långivare erbjuder Goodcash en kundtjänst du kan kontakta via såväl e-post som telefon. Däremot framgår det inte några tydliga öppettider på hemsidan vilket kan ställa till med bekymmer för dig som låntagare. Detta är något som bör förtydligas.

Utöver kontaktmöjligheterna finns en frågor och svar-sektion, men även den bör utvecklas. Det finns visserligen många frågor att få svar på, men inte särskilt många frågor är till någon vidare hjälp för dig som låntagare. Flera frågor behandlar samma sak.

Förmånligt lån med undermålig support

I det stora hela erbjuder Goodcash ett mycket bra lån för dig som är i behov av en mindre summa pengar. Räntan är inte särskilt hög i jämförelse med konkurrenterna och det tillkommer inte några övriga avgifter, såsom aviavgfiter eller startavgift, som höjer totalkostnaden ytterligare. Goodcash ser dessutom till hela din ekonomiska situation innan man nekar eller beviljar ett lån – det gör det möjligt att beviljas ett lån med betalningsanmärkning.

Samtidigt som det finns bra saker att säga om Goodcash finns det även en del mindre bra saker att lyfta fram. När det kommer till kundtjänsten finns det mycket att utveckla. Du kan kontakta supporten via både telefon och e-post vilket i sig inte är något att anmärka på. Däremot framgår inte supportens öppettider på hemsidan vilket man faktiskt bör kunna kräva. Goodcash har även en frågor och svar-sektion som bör utvecklas. Många frågor behandlar egentligen samma sak och det känns mer som att man bara valt att samla en rad olika frågor utan någon vidare eftertanke.

Ytterligare något som bör utvecklas är snabbheten. Det tar relativt lång tid att få svar på din låneansökan och även utbetalningstiden är relativt lång i jämförelse med likvärdiga lån. Har du bråttom att få pengarna är Goodcash inget för dig.

Vanliga frågor om Goodcash

Ja, det finns möjlighet att lösa ditt lån i förtid om du skulle vilja det. Se bara till att kontakta Goodcash innan du gör det så får du veta vilket belopp du ska betala.

Ja, om du har betalat 4 månadsbetalningar i rad har du möjlighet att utöka ditt lån hos Goodcash.

Goodcash accepterar som mest 9 betalningsanmärkningar.

Räkneexempel lån:

Låna 30 000 kr upplagt på fem år (60 delbetalningar) med bunden ränta 25,74% (effektiv ränta på 29%). Aviavgift 0 kr, uppläggningsavgift 0 kr. Totalt belopp att betala 53 640 kr, vilket motsvarar 894 kr/mån.

Låna upp till 50 000 kr

Ränta från 25.74%