Ränta*
3.9 - 14.95 %
Uppläggningsavgift
395 kr
Lägsta lånebelopp
25 000 kr
Högsta lånebelopp
600 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 15 år
Åldersgräns
20 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Låneexempel: 100 000 kr i 10 år. Nom. rörlig ränta 6,50% Eff. ränta 6,79% (aviavgift 19 kr vid autogiro, övrigt 39 kr, uppl. avgift 395 kr). Kostnad 1 140 kr/mån (120 avbetalningar). Totalt 136 790 kr.

Moank är en långivare inom privatlån på upp till 500 000 kronor. Med hjälp av den senaste tekniken kan långivaren erbjuda lån till attraktiva villkor. Man strävar hela tiden efter att skapa bättre erbjudanden för dig som kund genom att komma upp med nya lösningar som inte finns på marknaden idag.

Eftersom Moank tillämpar individuell räntesättning finns det goda möjligheter att beviljas en låg ränta om du har god kreditvärdighet. Moank tar alltid en kreditupplysning via UC för att fastställa din kreditvärdighet.

För att beviljas ett lån måste du uppfylla Moanks grundkrav. Kraven skiljer sig inte nämnvärt från andra konkurrenter. Något som dock är ganska unikt bland så pass stora privatlån är att Moank accepterar upp till 2 betalningsanmärkningar. Man ser alltid till hela din ekonomiska situation innan man fattar ett beslut gällande din låneansökan. Det innebär alltså att du kan beviljas ett lån trots en anmärkning under förutsättning att du klarar den sedvanliga kreditprövningen.

Utöver ett privatlån erbjuder Moank även ekonomisk rådgivning för dig som önskar det. Med hjälp av den kunskap du får kan du göra smartare val och därmed förbättra din ekonomiska situation.

Moank är en del av investmentbolaget CMI Group AB som äger och utvecklar både små- och medelstora bolag. CMI Groups verksamheter finns inom en mängd olika branscher och har fler än 500 anställda.

Moank AB står självfallet under Finansinspektionens tillsyn och följer Konsumentverkets riktlinjer om god kreditgivningssed. All information bolaget hanterar är krypterad enligt samma säkerhetsprotokoll som hos stora traditionella banker. Det gör att du alltid kan känna dig trygg när du lånar pengar hos Moank.

Är Moank rätt för dig?

 • Individuell räntesättning
 • Accepterar upp till 2 betalningsanmärkningar
 • Lånet kräver ingen säkerhet
 • Kundtjänsten håller bara öppet på vardagar
Är Moank rätt för dig?

Kundtjänst

Tel 08 520 059 55
Mån-Fre 09:00-18:00
Lör-Sön Stängt
info@moank.se

Adress

Moank
Box 3652
103 59 Stockholm
Org nr: 559000-0237

Möjlighet till låg ränta med Moanks privatlån

I och med möjligheten att låna stora belopp passar Moank bra till många människor oavsett behov. Det faktum att man tillämpar individuell räntesättning gör det även möjligt att hitta ett billigt lån.

 • Låg ränta vid bra kreditvärdighet
 • Inga aviavgifter när du betalar fakturan via autogiro
 • Det behövs ingen säkerhet för lånet
quote
Lånakuten har gett Moank betyget
MVG – Mycket Väl Godkänt

Grundkrav

 • Du måste ha fyllt 20 år
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Inte fler än 2 betalningsanmärkningar
 • Ingen skuld hos Kronofogden
 • Årsinkomst 150 000 kr

Utbetalning inom 1-2 bankdagar

Vid beviljat lån betalar Moank ut pengarna inom 1-2 bankdagar från det att du signerat dina lånehandlingar.

Låna mellan 25 000 – 600 000 kr hos Moank

Moank är verksamma inom privatlån från 25 000 – 600 000 kronor. Det stora spannet gör det möjligt att locka till sig många kunder oavsett behov. Att skicka in en ansökan hos Moank är mycket enkelt och fungerar i princip likadant som hos alla andra långivare. Fyll i önskad lånesumma och återbetalningstid, klicka dig sedan vidare och fyll i övriga personuppgifter som efterfrågas av dig innan du signerar din ansökan. Det som är så bra med Moank är att du i samband med din ansökan kan se en ungefärlig månads- och totalkostnad för lånet. Det kan ge dig en uppfattning om vad lånet kommer kosta dig. Tänk dock på att det är en ungefärlig kostnad och att den kan variera beroende på vilken ränta du får.

Efter att du skickat in din ansökan inhämtar Moank en kreditupplysning från UC, därefter får du svar på din ansökan inom en bankdag. Om du beviljas lånet betalas pengarna ut inom 1-2 dagar.

Räntan sätts individuellt baserat på din kreditvärdighet

Precis som så många andra långivare inom stora blancolån tillämpar Moank en individuell räntesättning. Det innebär att du får en ränta baserat på din betalningsförmåga. Fördelen med detta är att om du har god betalningsförmåga så har du också stora chanser att tilldelas en låg ränta.

Utöver räntan tillkommer både startavgift och aviavgifter som höjer totalkostnaden för lånet. Det finns dock möjlighet att undvika aviavgifterna genom att betala din månatliga faktura via autogiro. Över en längre löptid finns det mycket pengar att spara på att göra det.

För att beviljas ett lån hos Moank ska du uppfylla deras grundkrav. Det innebär bland annat att du ska ha fyllt 20 år, vara folkbokförd i Sverige och inte ha någon skuld hos Kronofogden. Det kan gå bra att låna trots betalningsanmärkning, men du får inte ha fler än 2 anmärkningar.

Hur bra är Moanks kundtjänst?

Moank kan du komma i kontakt med via både telefon och e-post. Supporten håller öppet vardagar under vanliga kontorstider, på helgen håller man däremot stängt. I det stora hela är supporten godkänd, det är långt ifrån den bästa, men inte heller den sämsta. Den erbjuder helt enkelt det man som kund kan förvänta sig.

Moank har även en frågor och svar-avdelning där du som kund hittar svaren på mer generella frågor om lånet. Dessvärre besvaras inte särskilt många frågor så risken är stor att du inte får svar på det du undrar över.

Möjlighet till låg ränta utan några större övriga avgifter

Moank är sammantaget en mycket bra långivare inom privatlån. Man erbjuder en stor variation av lånebelopp vilket gör det möjligt att locka till sig många kunder oavsett deras behov. Att räntan för lånen sätts individuellt är även det bra eftersom det öppnar upp möjligheten till en låg ränta för dig med bra kreditvärdighet. Då du kan betala din månatliga faktura via autogiro och således slippa aviavgifterna är det möjligt att hålla nere totalkostnaden för lånet. Visserligen tillkommer en startavgift, men det är trots allt bara en engångskostnad.

Det faktum att Moank även beviljar lån med betalningsanmärkning ser vi som något positivt. En anmärkning behöver trots allt inte spegla låntagarens nuvarande ekonomiska situation. Möjligheten att låna pengar med betalningsanmärkning gör att fler kan beviljas ett lån hos Moank. Men självklart måste man klara den sedvanliga kreditprövningen hos UC först.

Om det är något som kan förbättras är det framför allt kundtjänsten. Något längre öppettider, eventuellt på helger, hade tagit supporten till nästa nivå. Med det sagt skiljer den sig inte särskilt mycket från den support som övriga konkurrenter erbjuder.

Vanliga frågor om Moank

Ja, du kan förtidslösa ditt lån. Se bara till att kontakta kundtjänsten innan du gör det så att du får rätt belopp att betala.

Nej, det kostar ingenting att ansöka om ett lån hos Moank.

Nej, en ansökan är aldrig bindande. Är du inte nöjd med ditt låneerbjudande behöver du inte tacka ja till det.

Räkneexempel lån:

Låna 100 000 kr upplagt på 10 år (120 delbetalningar) med rörlig exempelränta på 6,50% (effektiv ränta på 6,79%). Aviavgift 19 kr vid autogiro, övrigt 39 kr, Uppläggningsavgift 395 kr. Totalt belopp att betala 136 790 kr, vilket motsvarar 1 140 kr/mån.

Låna upp till 600 000 kr

Ränta från 3.9%