Nytt snabblån – slantar lån utan UC och med betalningsanmärkningar

Nytt snabblån – 10.000-30.000 kr

Snabblån som dyker upp blir sällan storfavoriter till en början. Med några få undantag! Modus Finans var ett sådant undantag. När lånet kom ansöktes och beviljades lån hejvilt och folk var som tokiga att ansöka detta lån. Sedan dess har det varit relativt lugnt på lånemarknaden.

Kriterier som många hos Lånakuten eftersträvar är att lånet inte tar uc och att det är ett ”snabbt lån”, dvs ansökan går snabbt att fylla i, utan krångligheter och konstiga frågor.

Slantar gjorde entre på svenska lånemarknaden – katjing!

Så kom då ett lån med alla de kriterier många eftersträvar hos Lånakuten

  • Lån utan UC
  • Låna med betalningsanmärkningar
  • Låna snabbt stort belopp (30.000 kr)
  • Utbetalning utan frågor

Det nya lånet heter Slantar och sedan vi la upp detta snabblån hos Lånakuten har anstormningen blivit så hög att vi skulle kunna stänga av alla andra lån. Ett mycket populärt lån.

Om det beror på att besökarna länge suktat efter ett nytt snabblån, eller att kriterierna passar och beviljandegraden är hög, låter vi vara osagt. Det har dock tidigare varit ont om lån som beviljar lån med betalningsanmärkningar och lån utan uc trots höga lånebelopp.

Har du själv provat Slantar-lånet? Berätta för oss vad du tyckte. Blev du beviljad lån? Var det lätta att göra en ansökan?