Spargo Finans får höga betyg

Hos Lånakuten har vi recenserat många snabblån genom åren. Graderingen går från 0-10. Ett av de lån som fått höga betyg är Spargo Finans med 9,0.

Spargo är ett lån utan säkerhet upp till 150.000 kr. Lånet är enkelt att ansöka och de svarar snabbt på ansökan, inom en timme. Även utbetalningarna behandlas snabbt. Om lånet blir beviljat så överförs pengarna till ditt konto direkt, oftast samma dag, senast dagen efter att avtalet signerats. Du kommer också att behöva skicka in en kopia på körkortet eller annan ID-handling.

Detta är inte ett lån utan UC. Spargo gör en sedvanlig kreditprövning, vilket i det här fallet innebär att de tar en UC. Och för att kunna bli beviljad lån måste du uppfylla villkoren.

  • Åldersgräns 20 år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden

En låneansökan är aldrig bindande förrän låneavtalet har skrivits på av båda parter!

Ränte och betalningsfri period

Om du känner att du vill starta med en betalningsfri period, så går detta att välja i samband med att lånet upprättas. Upp till 90 dagar (3 månader) utan att behöva betala något på lånet kan kännas befriande, men tänk också på att detta medför en extra kostnad och påverkar avtalets löptid.

Du kan också välja upp till 2 st betalningsfria månader under amorteringstiden. Dessa två månader får inte infalla direkt efter varandra. Det är enkelt att begära en betalningsfri månad. Se bara till att meddela Spargo detta senast den 5:e i aktuell månad.

Högt tryck för att låna pengar hos Spargo Finans

Spargo Finans snabblån har som sagt fått höga betyg av oss och säkert också av många låntagare. Det märks på det höga trycket som ligger på utlåningen. Spargo är just nu ett av Lånakutens mest populära lån.

Ränteexempel: Låna 20.000 kr i 72 månader. Månadsbetalning 513 kr/månad + administrationsavgift om 19 kr vid autogiro, annars 39 kr. Baserat på effektiv ränta om 27,35% så blir det totala beloppet att betala 38.245 kr.