Dags att planera sommarsemestern

Sommaren närmar sig med stormsteg och det har så sakteliga blivit dags att börja planera för semestern. Det gäller att inte vänta för länge då både flyg, hotell och andra aktiviteter lätt kan bli uppbokade.

Det är första sommaren på länge utan restriktioner och många planerar för en efterlängtad utlandssemester. Att resa utomlands eller inom Sverige är dock inte gratis – hur du väljer att finansiera din resa är upp till dig.

Behöver du ett snabblån för att täcka upp för resan gör du bäst i att först jämföra snabblånen här på Lånakuten. Då kan du se vilket lån som är billigast för dig. Tänk även på att betala tillbaka skulden i tid – missar du en avbetalning riskerar lånet snabbt bli väldigt dyrt.

3 saker att uppleva i sommar

Har du inte kommit fram till vad du vill ägna semestern till är det hög tid att du gör det nu. Behöver du inspiration kommer här tips på ett antal saker att uppleva i sommar.

Tågluffa i Europa

Att tågluffa har blivit ett allt populärare sätt att se Europa på. Det ger dig en möjlighet att uppleva så mycket mer på kort tid samtidigt som det är ett smidigt sätt att ta sig runt på.

En stor fördel med tåg kontra flyg är att du dessutom kommer direkt till stadskärnan och kan börja utforska den nya staden direkt. Det är dessutom ett förhållandevis billigt sätt att resa med tanke på hur mycket mer du hinner uppleva än om du bara stannar kvar på samma plats.

Sol och bad

Föredrar du sol och bad framför city-resor? Då kan en resa till någon av medelhavets pärlor kanske vara något för dig i sommar?

Alltifrån vackra grekiska öar, till spanska solkusten och franska rivieran finns tillgängligt med bara några timmars flyg. Besök någon av landets researrangörer och boka din sol och bad semester redan idag.

Ta båten till Gotland

Du behöver inte åka utomlands för att få ut det mesta av din semester. Varför inte ta båten över till Gotland. Strosa runt på kullerstensgator omsluten av vackra byggnader, eller bila över till fårö och titta på raukar. Gotland har mycket att erbjuda och den vackra naturen skiljer sig markant från övriga Sverige. I vår mening det självklara resmålet för dig som väljer att semestra på hemmaplan.