Kredit365

Ränta*
39 %
Uppläggningsavgift
350 kr
Lägsta lånebelopp
2 000 kr
Högsta lånebelopp
5 000 kr
Min låneperiod
1 mån
Åldersgräns
18 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Låneexempel: 5 000 kr i 30 dagar. Nom. bunden ränta 39% Eff. ränta 260% (aviavgift 45 kr, uppl. avgift 350 kr). Totalt 5 555 kr (1 avbetalning).

Kredit365 är en långivare som ingår i Folkefinansgruppen och står under Finansinspektionens tillsyn i Sverige och Finanstilsynet i Norge. I Sverige erbjuder långivaren smålån på upp till 5 000 kronor med en kort återbetalningstid. De låga lånebeloppen gör att Kredit365 passar utmärkt för dig som behöver en extra buffert.

Vid en första anblick kan räntan på 39% procent anses hög, men med tanke på den korta återbetalningstiden är räntan förhållandevis fördelaktig och det finns möjlighet att hålla nere totalkostnaden för lånet. Dessvärre tillkommer både startavgift och fakturaavgift som höjer kostnaden ytterligare.

När du ansöker om ett lån hos Kredit365 får du svar direkt på skärmen. Väljer du sedan att acceptera ditt erbjudande kommer pengarna betalas ut samma dag eller senast nästkommande bankdag. Exakt utbetalningstid beror på när du fick ditt lån beviljat och vilken bank du själv har.

Utöver ett relativt bra lån erbjuder Kredit365 en mycket bra och tillgänglig kundtjänst. Du kommer i kontakt med supporten under såväl vardagar som helger vilket inte hör till vanligheterna i jämförelse med en del konkurrenter. Dessutom har du tillgång till en frågor och svar-sida som besvarar låntagarnas allra vanligaste frågor.

Sammantaget är Kredit365 en bra aktör på den svenska lånemarknaden för den som söker snabbhet, service och tillgänglighet. Inom dessa tre områden är Kredit365 mycket kompetenta. Är det däremot stora och billiga lån du är ute efter finns det andra alternativ som lämpar sig bättre.

En varningstriangel Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Är Kredit365 rätt för dig?

  • Lånet kräver ingen säkerhet
  • Enkelt att ansöka
  • Mycket bra kundtjänst
  • Låga lånebelopp
Är Kredit365 rätt för dig?

Kundtjänst

Tel 08 522 945 00
Mån-Fre 08:00-18:00
Lör-Sön 10:00-15:00
kundtjanst@kredit365.se

Adress

Folkefinans AS
Götgatan 78
Box 4285
106 66 Stockholm
Org nr: 516404-7044

Kredit365 upphör med krediten

Kredit365 har beslutat sig för att lägga ned sin låneverksamhet. Det är därmed inte längre möjligt att teckna något lån hos Kredit365. Behöver du låna pengar rekommenderar vi dig i stället att jämföra kostnader och villkor hos några av de andra långivarna vi listar här på Lånakuten. Vår förhoppning är att du ska hitta ett lån som passar dig.

Litet lån för dig i behov av en buffert

Kredit365 passar dig som är i behov av en liten buffert. Med en kort återbetalningstid behöver du heller aldrig oroa dig över att totalkostnaden ska springa iväg.

  • Accepterar betalningsanmärkning
  • Omfattande och bra kundtjänst som svarar på alla dina frågor
  • Snabba besked och snabb utbetalning
quote
Lånakuten har gett Kredit365 betyget
VG – Väl godkänt

Grundkrav

  • Du måste ha fyllt 18 år
  • Ha en stadigvarande inkomst
  • Ingen skuld hos Kronofogden

Pengarna på kontot inom en bankdag

Kredit365 erbjuder snabba utbetalningstider där du har pengarna på ditt konto samma dag som du fick din låneansökan beviljad eller senast nästkommande bankdag.

Låna upp till 5 000 kr och få svar direkt

Kredit365 är verksamma inom mycket små lån och erbjuder inte större lånebelopp än 5 000 kronor. Långivaren passar därför bäst för dig som är på jakt efter en extra buffert. Att ansöka om ett lån hos Kredit365 är enkelt och du gör det direkt på startsidan. Fyll i önskat lånebelopp och klicka på knappen “Ansök nu”. Fyll sedan i övrig information som efterfrågas av dig och signera din ansökan. Du får besked direkt på skärmen och pengarna betalas ut samma dag eller senast dagen därpå.

Hela processen är väldigt smidig och tar bara några få minuter att genomföra.

Kredit365 kostnader och villkor

Kredit365 har en fast årsränta på 39%. Vid en första anblick kan räntan anses hög, men i själva verket är den något missvisande. Eftersom lånet betalas tillbaka inom några månader blir den faktiska räntan betydligt lägre än 39%. Utöver räntan tillkommer dock en rad andra kostnader som höjer totalkostnaden för lånet, däribland startavgift och aviavgifter.

För att få låna några pengar hos Kredit365 behöver du uppfylla deras krav vilket innebär att du måste ha fyllt 18 år, inte ha någon skuld hos Kronofogden och ha en stadigvarande inkomst. Däremot går det bra att beviljas lån med betalningsanmärkning.

Hur bra är Kredit365s kundtjänst?

Behöver du någon gång kontakta supporten kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver hos Kredit365. Supporten håller öppet 7 dagar i veckan, även om öppettiderna skiljer sig något åt mellan vardag och helg. Du kan välja att både skicka e-post eller ringa supporten, det är bara att välja det tillvägagångssätt som passar dig.

Dessutom finns en frågor och svar-avdelning där du som låntagare får svar på de allra mest vanliga frågorna.

Bra lån för dig som är i behov av en mindre summa pengar

Är du på jakt efter ett litet lån kan Kredit365 vara rätt för dig. Hos långivaren hittar du snabblån på upp till 5 000 kronor. Lånebeloppen är kanske i minsta laget och passar därför bäst till dig som bara behöver låna ett par tusenlappar. Räntan kan ses som hög men i själva verket är den något missvisande. Räntan är angiven på årsbasis medan lånen hos Kredit365 betalas tillbaka inom max ett par månader. Det du dock bör känna till är att det tillkommer ganska dyra avgifter i form av aviavgifter och startavgift som höjer totalkostnaden för lånet.

När det gäller beviljandegraden finns det goda möjligheter att beviljas ett lån, det beror framför allt på det faktum att Kredit365 inte har ett högt ålderskrav och att man beviljar lån trots betalningsanmärkning. Precis som alla långivare måste dock Kredit365 genomföra en kreditprövning för att säkerställa att du har de ekonomiska förutsättningarna som krävs för att beviljas ett lån.

I det stora hela erbjuder långivaren ett bra lån, men det kanske allra bästa är kundtjänsten som håller öppet under både vardagar och helger. Det gör det möjligt för dig att få svar på dina frågor när det passar dig.

Vanliga frågor om Kredit365

Nej, Kredit365 erbjuder inte högre kredit än 5 000 kronor. Vill du låna mer än så får du vända dig till någon annan långivare.

Din återbetalningstid varierar beroende på hur mycket du lånar. Du har som minst 30 dagar på dig att betala tillbaka lånet. Återbetalningstiden framgår på den faktura som skickas till din folkbokföringsadress.

Nej, det är helt kostnadsfritt att ansöka om ett lån. Det enda du betalar är för det lån du väljer att teckna.

Räkneexempel lån:

Låna 5 000 kr upplagt på 1 månad (1 avbetalning) med Nom. bunden ränta 39% (effektiv ränta på 260%). Aviavgift 45 kr, Uppläggningsavgift 350 kr. Totalt belopp att betala 5 555 kr.

Låna upp till 5 000 kr

Ränta från 39%