Paymark Finans

Ränta*
6.84 - 21.60 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Lägsta lånebelopp
10 000 kr
Högsta lånebelopp
150 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 10 år
Åldersgräns
20 år
Direktutbetalning
Nej
Betalningsanm. ok
Nej
Utan UC
Nej
Ansök med BankID®
Ja

*Låneexempel: 40 000 kr i 7 år. Nom. bunden ränta 6,84-21,60% Eff. ränta 8,57-25,49% (aviavgift 19 kr/mån vid autogiro, annars 39 kr/mån, uppl. avgift 0 kr). Kostnad 629-960 kr/mån (84 avbetalningar). Totalt 52 784-80 635 kr.

Paymark Finans är en långivare inom privatlån och erbjuder lån på upp till 150 000 kronor. Bakom varumärket står det välkända företaget Thorn Svenska AB som även driver en rad andra långivare på den svenska lånemarknaden.

Till Paymark Finans privatlån tillämpas en individuell räntesättning inom spannet 6,84-21,60%. Det gör det möjligt för dig med god kreditvärdighet att tilldelas en låg och fördelaktig ränta. Värt att känna till är dock att det tillkommer aviavgifter som höjer totalkostnaden för lånet.

Den ränta du tilldelas är fast och kan således inte höjas eller sänkas under ränteperioden. Fördelen med det är att du inte behöver oroa dig för att dina kostnader ska stiga under låneperioden.

Trots att räntan är fast har du möjlighet att lösa hela lånet i förtid om du skulle vilja det. Kontakta bara Paymark Finans kundtjänst så får du hjälp med det. Värt att känna till är dock att kundtjänsten bara håller öppet på vardagar. Du hittar kontaktuppgifterna dit längre ned på den här sidan.

Sammantaget är Paymark en bra aktör på den svenska lånemarknaden. Man tillför dock inget nytt till marknaden utan påminner väldigt mycket om andra långivare inom privatlån. Man sticker varken ut i positiv eller negativ bemärkelse. Alltifrån kostnader till utbetalningstid och kundtjänst påminner om det man ser hos många andra aktörer också.

Är Paymark Finans rätt för dig?

 • Möjlighet till låg ränta med individuell räntesättning
 • Fast ränta under hela låneperioden
 • Låna till vad du vill
 • Informationsfattig hemsida
 • Kundtjänst har endast öppet på vardagar
Är Paymark Finans rätt för dig?

Kundtjänst

Tel 020 24 24 24
Mån-Fre 08:00-18:00
Lör-Sön Stängt
info@paymarkfinans.se

Adress

Thorn Svenska AB
Box 1315
171 25 Solna
Org nr: 556136-8480

Privatlån på upp till 150 000 kr utan säkerhet

Paymark Finans erbjuder en smidig ansökan för dig som behöver ett privatlån på upp till 150 000 kronor. Den individuella räntesättning gör det möjligt att beviljas en mycket fördelaktig ränta.

 • Samma kostnad varje månad
 • Snabba utbetalningar på max 1 bankdag
 • Skapa flexibilitet i vardagen med Paymarks privatlån
quote
Lånakuten har gett Paymark Finans betyget
VG – Väl godkänt

Grundkrav

 • Du måste ha fyllt 20 år
 • Ha en stadigvarande inkomst
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Inga betalningsanmärkningar eller skuld hos Kronofogden

Pengarna på kontot inom 1 bankdag

När du skrivit på dina lånehandlingar betalas lånet ut. Pengarna har du på ditt konto samma dag eller senast inom 1 bankdag.

Låna mellan 10 000 – 150 000 kronor

Paymark Finans har en mycket enkel hemsida utan särskilt mycket information. Själva ansökningsprocessen är dock precis lika smidig som hos många av konkurrenterna. Direkt på startsidan startar du din ansökan genom att fylla i önskat lånebelopp och återbetalningstid. Klicka dig sedan vidare och fyll i namn, telefonnummer, e-post och bankuppgifter. Signera din ansökan med BankID.

Skickar du in din ansökan under Paymark Finans öppettider får du svar inom en timme, annars får du vänta till nästkommande bankdag. Väljer du att godkänna ditt låneavtal kommer pengarna sättas in på ditt konto samma dag eller senast inom 1 dag.

Individuell ränta möjliggör för ett billigt lån

Hos Paymark Finans finns goda möjligheter till en låg ränta, åtminstone om du har god kreditvärdighet. Detta beror på att Paymark Finans tillämpar individuell räntesättning där du som har bra betalningsförmåga premieras med låg ränta. Räntan är dessutom fast så du behöver aldrig oroa dig över att den ska höjas under låneperioden. Men även om det finns goda möjligheter till låg räntan kan totalkostnaden bli relativt hög med Paymark Finans. Det beror nämligen på att man tar ut en fakturaavgift för lånet varje månad. Avgiften kostar 39 kronor för pappersfaktura eller 19 kronor om du betalar via autogiro.

Kraven för att få låna hos Paymark skiljer sig inte nämnvärt från andra konkurrenter. Du behöver uppfylla ett ålderskrav, ha en inkomst och inte har några anmärkningar eller skulder hos Kronofogden. Detta är rimliga krav att ställa på dig som låntagare.

Hur bra är Paymark Finans kundtjänst?

Paymark Finans kommer du i kontakt med via både e-post och telefon under vardagar. Supporten håller öppet under vanliga kontorstider, precis som hos många konkurrerande långivare.

Kundtjänsten är överlag ganska begränsad och här finns det rum till förbättring. Sajten saknar även en omfattande frågor och svar-sida vilket kan vara önskvärt för den som vill ha svar på enkla men generella frågor. Med det sagt är Paymark Finans inte ensamma om att erbjuda denna typ av support.

Förmånlig ränta för dig med god kreditvärdighet

Paymark Finans styrka ligger absolut i räntan. I och med att man använder sig av ett individuellt räntespann finns möjlighet till låg ränta för dig med god betalningsförmåga. Att räntan dessutom är fast innebär att du inte behöver oroa dig för att räntan ska stiga. Det är särskilt bra om du tecknar ett lån med lång löptid.

Dessvärre leder aviavgifterna till att totalkostnaden för lånet ändå riskerar att bli ganska hög. Vi har förståelse för att man som långivare tar ut aviavgifter för pappersfakturor, men inte att man gör det även vid betalning via autogiro.

I övrigt skiljer sig inte Paymark Finans nämnvärt från sina konkurrenter. Kraven som ställs på dig som låntagare är rimliga, kundtjänsten är likvärdig den hos andra konkurrenter. Däremot hade en mer omfattande hemsida varit önskvärt.

Vanliga frågor om Paymark Finans

Ja, trots att räntan är fast kan du lösa ditt lån i förtid utan extra kostnad. Kontakta kundtjänsten för att få hjälp med detta.

Nej, din ansökan är inte bindande. Du godkänner lånet först när du signerar dina lånehandlingar.

Paymark Finans använder UC för sina kreditupplysningar.

Räkneexempel lån:

Låna 40 000 kr upplagt på 7 år (84 delbetalningar) med Nom. bunden ränta 6,84-21,60% (effektiv ränta på 8,57-25,49%). Aviavgift utgår med 19 kr/mån vid autogiro, annars 39 kr/mån. Uppläggningsavgift 0 kr. Totalt belopp att betala 52 784 – 80 635 kr, vilket motsvarar mellan 629-960 kr/mån. Löptid 1-10 år

Låna upp till 150 000 kr

Ränta från 6.84%