Klara Lån nu på Lånakuten

Det senaste tillskottet på Lånakuten är låneförmedlaren Klara Lån. Hos Klara Lån hittar du framför allt mindre snabblån och kontokrediter. Med snabba svarstider och utbetalningstider vill Klara Lån hjälpa dig att hitta det bästa lånet.

På Lånakuten vill vi ständigt utöka vårt utbud med fler långivare och låneförmedlare. Allt för att tillhandahålla den bästa och mest omfattande jämförelsetjänsten på nätet. Vill du jämföra lån ska Lånakuten vara det självklara valet för dig. Det senaste tillskottet på vår sajt är långivaren Klara Lån.

Klara Lån är en låneförmedlare som förmedlar lån på upp till 50 000 kronor. Lånen är utan säkerhet så pengarna kan användas till precis vad du vill. Klara Lån förmedlar framför allt snabblån och kontokrediter vilket skiljer sig åt från de andra låneförmedlarna vi listar här på sajten. Lendo, Sambla och andra aktörer du hittar här på sajten jämför vanligtvis större privatlån.

Trots att Klara Lån tar in låneerbjudanden från flera olika långivare går det fort för dig som kund att få svar på din ansökan. De första erbjudandena börjar trilla in redan efter några få sekunder. Därefter är det bara att ta ställning till lånen och välja det bästa och billigaste.

Villkor och priser sätts av varje enskild långivare

Precis som vanligt när det kommer till låneförmedlare är det inte Klara Lån själva som bestämmer kostnader och villkor, utan det är upp till respektive långivare att bestämma. Klara Lån fungerar bara som en mellanhand och hjälper dig att jämföra utbudet åt så du kan välja det alternativ som är billigast för dig.

Tjänsten som Klara Lån erbjuder är helt kostnadsfri och skulle du inte vara nöjd med ett erbjudande går det alltid bra att tacka nej. En ansökan är aldrig bindande utan lånet blir bindande först när du skrivit på alla låneavtal.

Låneförmedlare med basen i Stockholm

Klara Lån är en ny spännande aktör med sin bas i Stockholm, men då hela utlåningsprocessen sker över nätet lämpar man sig bra för svenskar runt om i landet. Att det kommer en ny låneförmedlare så här hör inte till vanligheterna. När nya aktörer når marknaden rör det sig oftast om långivare, men ytterst sällan låneförmedlare. Därför känns det extra roligt att nu även kunna lista Klara Lån här på sajten.