Läge att fynda billig skidutrustning

Årets skidsäsong börjar så sakteliga att lida mot sitt slut. För dig som skidfantast har du nu möjlighet att införskaffa ny utrustning till nästa säsong men till kraftigt rabatterade priser. Gör du rätt fynd kan du spara tusentals kronor.

Vintern går mot sitt slut och därmed också årets skidsäsong. Många ser det kanske som ett tillfälle att blicka fram emot våren och lägga vinterna bakom sig, vi ser det i stället som ett tillfälle att göra riktiga fynd till nästkommande säsong.

Flera butiker vill bli av med skidor, pjäxor, hjälmar och annan utrustning som hör skidresan till. Därför lockar butikerna med förmånliga rabatter – många gånger på mer än 50 procent.

Är du beredd att köpa ny utrustning redan nu kan du göra stora fynd och spara tusenlappar.

Så finansierar du din nya skidutrustning

Har du ett bra sparkapital kan det vara läge att köpa nästa års skidutrustning redan nu. Du kommer ha glädje av utrustningen när du plockar fram den i slutet på året även om du redan nu behöver lägga ut ett par tusenlappar.

Saknar du sparkapital ska du dock inte misströsta. Har du pengar på ingång och inte vill missa ett allt för bra erbjudande kan du välja att finansiera köpet med ett lån. Betalar du tillbaka skulden med tillhörande ränta lagom till nästa lön kan du hålla nere totalkostnaden och göra en bra affär. Bästa snabblånet hittar du genom att jämföra utbudet åt och välja det med lägst ränta och bäst villkor för dig.

Sälj din gamla utrustning

Har du barn som vuxit ur sina pjäxor eller har det bara blivit dags för en uppgradering av befintlig utrustning? Oavsett anledning kan du välja att sälja av gammal skidutrustning som du inte längre använder för att på så vis spara in pengar på ditt nya inköp.