Så fyndar du billigast varor under mellandagsrean

Mellandagsrean är i full gång och du har nu möjlighet att finansiera en mängd varor till rabatterade priser. Innan du ger dig ut på en shoppingrunda är det dock några saker du bör tänka på för att komma undan så billigt som möjligt. Här kommer några tips på hur du inte spenderar mer pengar än nödvändigt på årets julrea.

Årets mellandagsrea är igång och du har nu chansen att fynda varor till kanonpriser. Julhandeln har i år förutspåtts slå rekord och mycket tyder även på en stark mellandagsrea. Men även om det finns fynd att göra kan du gå på några riktiga nitlotter om du inte tänker igenom dina köp ordentligt. Här kommer därför några tips på hur du på enklast sätt fyndar billigaste varorna under rean.

Jämför priserna hos olika butiker

Är det något särskilt du är ute efter bör du jämföra priserna på varan hos olika butiker för att säkerställa att du inte betalar mer än nödvändigt. Både ordinarie pris och hur mycket rabatt du får kan skilja sig åt hos olika butiker.

Med lite research finns här många hundralappar att spara på exakt samma vara.

Köp inte sådant du inte behöver

Nog för att du kan göra kap under mellandagsrean, men undvik att köpa sådant du inte behöver. Det är lätt att dras med i köphetsen och köpa allt som är “billigt”. Men om du egentligen inte är i behov av en särskild vara innebär det bara onödiga kostnader.

Finansiera köpet på olika sätt

Mellandagsrean finansierar du helst med sparade pengar. Men har du inte pengar för tillfället kan du alltid teckna ett snabblån för att finansiera köpet. Så länge du vet med dig att du kan betala tillbaka lånet inom kort kan det vara en möjlig finansieringsmetod.

Att teckna lån för konsumtion är dock att undvika eftersom ett lån kostar pengar. Utöver höga räntekostnader kan du tvingas betala en rad övriga avgifter såsom aviavgifter och uppläggningsavgift som gör totalkostnaden ännu högre.