Monara nu på Lånakuten

På Lånakuten uppdaterar vi ständigt våra jämförelsetabeller med nya långivare. Allt för att du som användare ska kunna göra en så bra jämförelse som möjligt. Nu har vi lagt till en ny långivare som dessutom erbjuder Lån utan UC.

Vi på Lånakuten vill skapa den bästa tänkbara jämförelsetjänsten. Det gör vi bland annat genom att lista så många långivare som möjligt så att du ska kunna göra en korrekt jämförelse och därmed hitta det billigaste lånet för dig.

Nu har vi lagt till ytterligare en långivare i vår lista. Det är Monara, en långivare som erbjuder lån utan UC. För bara några veckor sedan lade vi även till Viiga Lån i vår listning. På kort tid har vi alltså utökat våra jämförelsetabeller med två nya långivare.

Omfattande recensioner hjälper dig att välja rätt

Förutom att vi listar alla nya långivare i tabellen skriver vi även omfattande recensioner om varje långivare vi jämför. I recensionerna skriver vi vad vi tycker om långivarens ansökningsprocess, kostnader, utbetalningstider och kundtjänst. Där hittar du all information du kan tänkas behöva ha om långivaren. Vår förhoppning är att dessa recensioner ska göra det lättare för dig att välja vilken långivare du vill teckna ett lån hos.

Långivare som erbjuder kontokrediter

Monara är en långivare som passar utmärkt för dig som vill ta ett lån utan UC. Monara skiljer sig till viss del från många av sina konkurrenter då man inte erbjuder ett vanligt snabblån. I stället har man något som kallas för en kontokredit.

Det innebär att du ansöker om en viss kredit som du gör uttag från. Du betalar sedan bara ränta på den del av krediten du använder. Ansöker du om en kredit på 10 000 kronor men bara använder 5 000 kronor kommer du alltså bara betala för 5 000 kronor.

Sättet en kontokredit fungerar på gör att den passar utmärkt om du behöver en extra buffert. Då finns det alltid pengar tillgängligt om du skulle behöva det. Allra bäst lämpar sig låntypen för att täcka oförutsedda utgifter. Du bör inte låna pengar för annan form av konsumtion eller för att betala resor eller liknande. Då blir kostnaden lätt hög.